UPDATE: Ghosttown verplaatst naar zaterdag 30 oktober 2021

UPDATE: Ghosttown verplaatst naar zaterdag 30 oktober 2021

POSTED: 19-01-2021

Je zag het waarschijnlijk al aankomen, maar vanwege de huidige ontwikkelingen rondom dat nare Covid-19 zijn we helaas genoodzaakt Ghosttown voor de tweede keer te verplaatsen en wel naar zaterdag 30 oktober 2021. Maar: driemaal is scheepsrecht! Gelukkig zijn de vooruitzichten voor de verdere toekomst inmiddels een stuk positiever en lijkt het einde van deze crisis in zicht. We hebben dan ook goede hoop dat dit de laatste verplaatsing is!

Even leek het erop dat ‘The Final Central Studios Edition’ misschien helemaal niet meer zou kunnen plaatsvinden, maar er is een geluk bij een ongeluk: dankzij de coronacrisis zijn ook de verbouwingsplannen van de Central Studios uitgesteld tot eind 2021. Zodoende kunnen we toch nog voor een allerlaatste keer op onze vertrouwde thuisbasis terecht, om de locatie, die zo’n enorme bijdrage heeft geleverd aan de geschiedenis van de Hardcore, een waardig en verdiend afscheid te geven! Op zaterdag 30 oktober 2021 blazen we voor eens en voor altijd het oude dak van de Central Studios er volledig af, met de allerdikste Oldschool, Early Hardcore en nóg snellere Early Hardcore!

Voor de nog steeds groeiende groep gelukkige bezitters van een Ghosttown ticket blijft het gekochte kaartje uiteraard gewoon geldig voor zaterdag 30 oktober 2021. Mocht je toch nog geen ticket hebben: er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.dance2eden.nl/tickets.

Stay healthy, keep the Early vibe alive and see you at Ghosttown!

Ghosttown | The Final Central Studios Edition
Zaterdag 30 oktober 2021
Central Studios, Utrecht

Nieuws

Archive ▾