Ghosttown – All you need to know

Ghosttown – All you need to know

POSTED: 11-01-2024

Ghosttown looms on the horizon, just days away now. Feel the excitement build as we draw closer to a night where legends rise and beats rule. Get ready to step into a world where the early hardcore heart beats strongest! Here's your essential guide.

TICKETS
Ghosttown is almost sold out. Final tickets are available at www.dance2eden.nl/tickets. Don't hesitate and claim your tickets now!

TIMETABLE

Ghosttown Mainstage | Ronda

22:00 - 23:00 Stanton
23:00 - 00:00 Buzz Fuzz
00:00 - 01:00 MD&A
01:00 - 02:00 Weirdo
02:00 - 03:00 Scott Brown
03:00 - 04:00 Gabber Syndrome
04:00 - 05:00 Neophyte
05:00 - 06:00 Ruffneck
Host: MC Axys

The Freak Room | Pandora

22:00 - 23:30 Lady Error
23:30 - 00:30 Oldskool Johnny
00:30 - 01:30 Faniac
01:30 - 02:30 The Twins Artcore
02:30 - 03:30 The Raver
03:30 - 04:30 Chosen Few (replaces Leviathan aka Tellurian)
04:30 - 05:30 Arjuna
Host: MC M-Core

Flashbackz | Pandora Foyer

22:00 - 23:30 Gizmo
23:30 - 05:30 Darkraver

All you need to know (Dutch)

LOCKERS 
In TivoliVredenburg kun je een locker huren voor € 2 (normaal) of € 4 (groot).
Reserveer je locker vooraf via bit.ly/GhosttownLocker
Je kunt de locker zonder extra kosten de hele nacht openen en sluiten met je telefoon.

BEREIKBAARHEID EN INGANG
De ingang bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw, aan de Vredenburgkade. (naast Kitchen Bar Danel).
TivoliVredenburg ligt in de binnenstad van Utrecht en is het beste bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf NS Utrecht Centraal loop je in een paar minuten naar de locatie. Ook zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving. Voor een compleet overzicht van de bereikbaarheid ga je naar www.tivolivredenburg.nl/info/route/.

ROUTE IN HET GEBOUW
Als je nooit eerder in TivoliVredenburg bent geweest kan het vinden van je favoriete area soms lastig zijn. We hebben daarom extra wegwijzers geplaatst.
Wist je dat er meerdere routes naar The Freak Room zijn? De beste route is door de mainstage area (Ronda) heen. Ga rechts voor het podium via de tribune omhoog en volg de borden.

AFREKENEN AAN DE BAR
In TivoliVredenburg worden geen munten gebruikt, maar reken je je drankjes aan de bar af met je pinpas of creditcard. Bij sommige barren (minimaal 1 per area) kan met cash betaald worden. Betaal je met cash? Vraag dan voor je bestelt even of dit mogelijk is.

FOOD
In de chill-out zone zijn verschillende soorten snacks verkrijgbaar.

GEHOORBESCHERMING
Wees zuinig op je oren en voorkom gehoorbeschadiging. Er zijn gratis oordoppen verkrijgbaar bij de bar. Kijk voor meer informatie op www.tivolivredenburg.nl/gehoorbescherming.

DRUGSBELEID
Het beleid van de politie Utrecht ten aanzien van drugs is zero tolerance. Er zijn dus geen geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) toegestaan.

ROKEN
Roken is alleen toegestaan op een van de twee rookbalkons. De eerste vind je bij de merchandise, de andere links naast de toiletten bij de ingang van de mainstage (Ronda).

In verband met overlast voor de buurt is er beperkte ruimte op de rookbalkons. Als het balkon vol is wacht je even tot er weer plek is. Om de wachttijd bij de rookbalkons zo kort mogelijk te houden vragen we je na één sigaret plaats te maken voor de volgende groep rokers. Na 5 minuten zal een medewerker iedereen daarom vragen te vertrekken. Het wordt daarnaast ook koud, dus gebruik de rookruimte alleen voor het roken en ga daarna weer gezellig naar binnen.

ID
De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan je gevraagd worden je te legitimeren. Zorg er dus altijd voor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, zoals een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart. Een kopie of foto is niet geldig.

MERCHANDISE
Op het plein onder The Freak Room en de Flahsbackz area vind je de merchandise. We hebben verschillende nieuwe Ghosttown shirts te koop! Voor de eerste kopers van merchandise is er een gratis A0 poster van deze ediitie van Ghosttown. Er zijn er niet veel, dus zorg dat je op tijd bent als je er een wil bemachtigen.

Nieuws

Archive ▾